My love for food and travel
Strony
Strona główna
Kilka słów o moich podróżach
Konkrety
Małe grzeszki, czyli coś na słodko
Coś o zdrowiu
Sałatki i dodatki
Zupy
Koktajle, drinki, napoje
Makarony
Pasty do pieczywa
Pasty do pieczywa
Pasta z kaszy jaglanej i zielonych oliwek
Pasta z cieciorki, suszonych pomidorów i kaparów
Pasta z tofu i suszonych pomidorów
Wegetariańskie pasty do pieczywa
Pasta z cieciorki, pieczonej papryki i cukinii
Serek migdałowy z czosnkiem niedźwiedzim
Krem orzechowo-daktylowy
Kremowa pasta z fasolki adzuki
Pasta do pieczywa z batatów
Pasztet z fasolki mung
Pesto/Pasta z marchewki
Roślinne masełko czosnkowo-ziołowe
Dip/pasta z avocado na bogato
Pasta z pieczonej papryki
Ziołowy serek z orzechów nerkowca
Pasta z pieczonego buraczka
Gruzińskie pchali z buraczków
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Strona główna
Subskrybuj:
Posty (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz